پایتخت مجارستان به دلیل برخورداری از جاذبه*های متنوع به پاریس شرق مشهور است. علاوه بر ویژگی*های منحصربفرد مانند دسترسی بسیار راحت به سایر کشورهای اروپایی، فرهنگ و اقتصاد پویا، این کشور را به مقصدی ایده*آل برای گردشگران تبدیل کرده*اند.

انواع ویزای شینگن مجارستان:
توریستی
تجاری
ورزشی
پزشکی
تحصیلی
شرکت در کنفرانس
ملاقات با بستگان

مدارکی که برای دریافت ویزاهای بالا نیاز است:
فرم درخواست ویزا
اصل گذرنامه که اعتبار آن حداقل ۶ ماه باشد
اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی
۲ قطعه عکس رنگی 3 در 4 با زمینه سفید
کپی هر نوع ویزایی که قبلاً گرفته اید به علاوه ی مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده*اید)
نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)
گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).
بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو
سند مالکیت
واچر هتل
بلیط هواپیما

نکته*ها
همانطور که اشاره شد، کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای مصاحبه و انگشت*نگاری از سوی سفارت الزامی است.
حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

مدت اعتبار ویزا
حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت، ۹۰ روز است (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.